Totaalinrichting

Niets is mooier dan een interieur dat één harmonieus geheel vormt.


Bij Trendson kunt u zowel terecht voor die ene bijzondere stof, als voor de volledige inrichting van uw interieur. Steeds meer mensen doen een beroep op onze ervaring om de totaalinrichting van hun woonruimte aan ons toe te vertrouwen.


Tijdens een eerste kennismaking bespreken wij de mogelijkheden over de architectuur van uw woning en de sfeer die u in gedachten heeft. Sfeerbepaling en idee van stijl vormen het uitgangspunt voor kleuradvies, meubel-en stof keuzes, de manier van confectioneren en de volledige afwerking. Alle facetten krijgen de nodige aandacht. Uw persoonlijke smaak wordt vervolgens door ons vertaald in een realistische concept beleving.

Wij verzekeren dat u kunt rekenen op ons vakmanschap en persoonlijke begeleiding. Onze creativiteit en de mogelijkheden die wij u beiden in de uitvoering van de totaalinrichting, garanderen een goed eindresultaat.


De meerwaarde van maatwerk: Elk meubel komt perfect tegemoet aan zijn functie en nestelt zich naadloos in het groter geheel. Daarom vind u hieronder een impressie van een aantal realisaties, voor en na.

Samen met de eigenaars zijn er prachtige projecten tot stand gekomen die tot in de details uniek zijn.

Aan de linkerkant ziet u hoe het eerst was. Aan de rechterkant ziet u het resultaat.


Voor / Na

©2023 Trendson Interiors | Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Datrix | Privacy beleid